10. aprill 2008

50

nonii. 50 päeva on reservini jäänud. polegi väga palju, arvestades seda, et enamik alles jäänud aega kulub suurte väliõppuste peale. egas tegelt muud polnudki öelda. üle 9 kuu on teenitud ning vatsake ees on endiselt suur kui mitte suuremgi. seega rannahooajaks vormi ennast tõenäoliselt enam ei suuda ajada. kurb. samas on ka pohhui.
lähen täna esimest korda välja jalutama. viimati viibisin välisõhus rohkem kui minut 24 päeva tagasi. loodan, et värske õhu mürgitust ei saa. kopsupõletiku ravi hakkab lõpule jõudma.
lahinguväljal näeme, raisk!

7 kommentaari:

The Answer ütles ...

tulen sind ilmselt kevadtormile vaatama

Tarqi ütles ...

kas sul tehti kopsupõletiku ravil bakterite (tekitajate) külve ja antibiogramm ka?
Mis ravimeid sulle anti?

The W ütles ...

mingit pruuni antibiootikumi. ovaalse kujuga.

The W ütles ...

ahjaa. mind sa, kalev, küll kevadtormil ei näe. ma olen nii maskeerunud ja sambla all.

printsess ütles ...

mis sa suvel teed siis kah?

The W ütles ...

oijahh. mul on igasuguseid plaane suveks:D

küll tahaks ennast vormi ajada, küll tahaks hullult matkata jalgsi mööda eestit, küll tahaks auto korda saada ja sellega mööda eestit sõita. siis tahaks veel kalevilt kõlari elemendid ära osta ja endale kõlarid teha. siis tahaks sitaks head mussi endale tõmmata. siis tahaks loomaaias käia (viimati käisin mingi ligi 15 aastat tagasi):D siis tahaks veel lihtsalt hängida ja chillida ja hullult hästi aega veeta.

kurb tegelikkus on aga tõenäoliselt see, et päeval mil ma Rahumäe tee 4a lõpuks selja taha jätan, lähen koju, teen arvuti lahti, login ennast orkutisse ja ei lahku sealt enne kui magama lähen. ja nii 3 kuud järjest. vahel käin väljas, sõidan rattaga ehk, võtan mõne õlle ja viina ning naasen tagasi arvuti ette.

Anonüümne ütles ...

SP =Sitt päev, elad üle, ehk siis kõik mis ei tapa teeb vigaseks!