28. juuni 2008

küsimused/vastused.

Kes eesti blogimaastikul regulaarselt silma peal ei hoia, ei teagi, et levib mingi ahelkirja moodi asi kus lihtsalt iga blogija peab vastama viiele küsimusele ja siis seda kuidagi edasi levitama (detailidesse ei viitsinud süveneda), mingeid pudrumägesid ja kullaauke lubamata. Lihtsalt vasta küsimustele ja teised saavad teada, mida vastasid. Ei midagi erilist.

Sattusin siin täna aga sellise posti peale, kus asendatakse need standartsed küsimused omal vabal valikul väljamõeldud kummaliste juhtumistega oma elust. Nii põnev, kas pole. Teised saavad teada, mida põnevat oled elus teinud ning saad ka ise lugeda sama või midagi muud teiste kohta. Ühesõnaga, mõtlesin, et läheks kah siis mainstream vooluga kaasa ja teeks selle asja läbi, ainsa erandiga, et kasutaks seda kummaliste asjade versiooni. Märksa põnevam, minumeelest.

Tõmbasin siis MS Wordi käima ja alustasin ajurünnakuga. Noh, sain paar asja kirja aga siiski sujus asi kuidagi loiult. Möödus nii tunnike oma 'memuaarides' tuhnides aga suuremaid juhtumisi ei õnnestunudki leida. Pettumus. Äkki 20 aasta pärast kirjutan lõpuks midagi. Või hiljem.

Aga kui kaasblogijatel on antud teemal midagi avaldada, siis andku minna.

3 kommentaari:

Ti:a ütles ...

nii ikka ei saa, et ajab juba asja huvitavaks, hüüab et pidu! ja siis hüppab tordi otsa!

paar on ainult natuke vähem kui 6.

jääb ootama paljastusi :)

The Answer ütles ...

kle sul peaks nendele asjadele küll olema midagi kirjutada ju W....täidan ise su eest ära?

The W ütles ...

no ma ei tea kas viga on mälus või milles. tõesti ei osanud midagi kirjutada.