19. märts 2009

Stannum

No tee või tina, aga mitte kuidagi ei õnnestu enne kella kolme öösel magama jääda. Ei aita päeval 40 minutit jooksu, millest 10 minutit läbitud 190-se pulsiga (!) ega 3 tundi mingit ajunussi keemia laboris.

Järgmine nädal katsetan ehk õppimisega. See peaks aitama küll.



Ahjaa, Tarqi intensiivsel agitatsioonil liitusin Twitteri ja Facebook'iga. Esmamuljed on oodatust tunduvalt kesisemad. Twitteri väidetav fenomen jääb minule üpriski arusaamatuks ja põhjendamatuks. Facebook kui Orkuti konkurent paistab silma minule, kui eluaegsele Orkuti kasutajale, erakordselt ebaloogilise ja segase ülesehitusega. Lisaks ei saa Facebookis suvaliste inimeste profiile vaadata. Selleks pead sa nad endale esmalt sõpradeks saama. Ning lõppude lõpuks - mille türa pärast on mul vaja kahes "sotsiaalses võrgustikus" tilbendada? Minule igatahes Orkutist piisab, sest Facebook ei ole endas seni veel ühtegi vägevat rakendust ilmutanud, mis Orkutile silmad ette teeks ja motiveeriks mind seda larfiraamatud kasutama. Ning lõpetuseks, mis Twitterisse puutub, siis minusugune lohh ei ole siiski kindlasti nende sihtrühma kuuluv kasutaja, sest keda huvitaks 140 tähemärgilised sissekanded, mis kõik oleksid sisult analoogsed:
passin arvuti taga, sügan kotte.
või
teen süüa/käisin peldikus/tulin koolist.
Twitter on pigem trendikatele, tegusatele, humoorikatele, originaalsetele ja kuulsatele kasutajatele kui argielu elavatele hallidele massidele, kes küll võivad ju säutsuda seal Twitteris, aga reaalselt ei koti nende tegemisi mitte keegi peale Twitteri meeskonna - ja sedagi ainult kasutajanumbri tõusu eesmärgil. Vajalikku infot saab liigutada ka muid kanaleid pidi.


2 kommentaari:

Tarqi ütles ...

jõudsin samale järeldusele: twitter ja facebook on mõttetu pask.

printsess ütles ...

aga rate.ee?