31. mai 2007

segased ajad.

nonii. mõõn lambiblogis jätkub. ning ärge tulge mulle valetama, et teil pole aega kooli kõrvalt siia kirjutada. haaa

igatahes, uus magamatuse rekord on kirjas. auväärt 64 tundi kõlab minu jaoks vähemalt mingi aeg küll piisavalt soliidsena. samas kallid kaaskodanikud, kui teil peaks iial tulema tahtmine kah analoogset rekordit püstitada, siis kindlasti ärge valige selleks ajaks lõputöö kirjutamise viimaseid õhtuid. otsustasin oma lõputöö uuesti läbi lugeda ning lapsikute vigade hulk, mis tõenäoliselt suurest magamatusest tekkinud oli, oli drastiliselt suur. lausa kohutav, tabelitel puudusid nimed, joonistelt olid jooned puudu ning minu enda kommentaarid olid kah töösse sisse jäänud osad. moraali antud jutust leiate ise ülesse.

nojah, mis nüüd siis. võiks ju igast mingeid mõttetuid seiku oma igapäevaelust siia kirjutada, a'la sellest kuidas peldikus sitale minnes võiks enne maha istumist potilt kaane kah ülesse tõsta, või näiteks sellest kuidas neljast õllest ning paarist lonksust Vana Tallinast on võimalik ennast täiesti sodiks tõmmata. kuid keda see ikka nii väga tegelikult huvitab.

igatahes järgmine postitus siin blogis kvalifitseerub juubelihõngulise sajanda postituse alla. seega, kes tahab auväärt postitust enda nimele või lihtsalt taaskord üht labast põhjust tähistamiseks, andke minna. omalt poolt mina selle sündmuse tähistamiseks kinke ei paku, hurrraaa ei karju ning klaasi ei tõsta. motivatsiooni peate ise leidma.

2 kommentaari:

The Answer ütles ...

seda vana tallinnat oli ikka natuke rohkem kui paar lonksu. aga jah..kahtlaselt hästi mõjus see sulle

Anonüümne ütles ...

Nõrk