21. oktoober 2008

Kallis Tartu Ülikooli raamatukogu haldusjuht!

Paluks kiiremas korras oma järgmise kuu to do listi lisada tegevus, mis näeks ette 3. korruse meeste tualettruumi (selle, mis 1. saali kõrval on) kõige viimase ja eelviimase boksi vaheseina vahetamist senise puitplaadist seina asemel karastatud terasest või soomustatud titaanist vaheseina vastu, vältimaks olukorda, kus haiglaste kalduvustega inimesed strateegilisele kõrgusele vaheseina sisse parajalt suurt auku puurida saaks. 

Ma ei soovi jälle kogeda olukorda, kus äkitselt peale tulnud kange häda tõttu viimasesse boksi tormanuna pean kahjurõõmsalt avastama, et minu kõrvalboksis istub veel keegi meesterahvas, kes võib jumal teab mis kõlvatuid asju seal teha, samal ajal kui  mina loodusega üheks saan. (P.S ma ei saanud seda auku kinni toppida, kuna paberit oli vähe:P)

Selline auk seal seinas on olnud VÄHEMALT 4 aastat ning midagi pole selle aja jooksul muutunud. Ja üldse peaks rakendama Tartus ideed, kus avalike käimlate boksiuksed ja vaheseinad peaks olema eelpool mainitud materjalidest, sest ka näiteks kaubamajas on analoogne auguke vaheseina sisse uuristatud. 

Kommentaare ei ole: