8. november 2010

Soovitusi laborirottidele ja vaestele

Kui kolm päeva hiljem peale viimast laboris käiku avastad oma teksadel heledamad plekid, mis kergel sõrmega kraapimisel asenduvad aukudega nagu juuresolevalt pildilt näha, siis võiks mõelda selle peale, et järgmine kord peaks ikka kitlit laboris kandma. Mis sellest, et kõik nagis rippuvad kitlid on maru kitsad ning näevad seljas äärmiselt ebamoodsad välja. Samas ei saa kõrvale heita ka võimalust, et keegi pritsis mind salaja laboris happe või muu söövitava ollusega. Igatahes olen nüüd valvel.

Ahjaa, kui tahad odavalt süüa, siis võid teha endale kruubiputru. Kilo säästu kruupe maksis 7,9 EEK. Tegin sellest umbes neljandiku, panin juurde paar kartulit ja sibula ning sain täiesti gigantse potitäie putru, millest jagub vähemalt kolmeks õhtuks. Ja seda kõike umbes 5 krooni eest.

PS. Odava hilisõhtuse magusa snäkki, mis kalorsuse poolest konkureerib kartulikrõpsudega saab kui röstida odavaid kaerahelbeid suhkruga. Esmakordsel röstimisel võib asi muidugi tipneda suitsuse köögiga, aga küll hiljem asja käppa saab.

4 kommentaari:

nisanäpp ütles ...

mmmmmmmm, kluubipudlu! sööks küll :)
kas see on seesama, mis mulgipudlu?

The W ütles ...

asjaga on sedasi, et paljudel inimestel on väärarusaamad, mis täpselt mulgipuder on. igatahes see konkreetne kruubipuder on ehtsatest odrakruupidest, mida ei ole purustatud. ehk teisisõnu suurtest paisunud teradest puder. mulgipuder on midagi väga peenekoelist.

printsess ütles ...

kuule, nüüd on ju augud veeeel suuremad.

The W ütles ...

on tõesti. hea, et ilm just soojemaks läks.