13. mai 2010

Järgmiseks suveks saledaks.

Tee nii: värvi lage. Loodetavasti on sul olemas ka redel. Kogu selle tegevuse juures pead sa kindlasti redelit liigutama ning üles-alla ronima. Trikk seiseb aga selles, et jäta värvialus põrandale ning iga kord kui sul rullilt värv otsa saab, pead uuesti alla ja üles ronima. Trenn missugune. Meeleolu loomiseks võid kuulata Miley Cyruse lugu The Climb.

Kui sa peaksid juhuslikult aga näiteks ust lihvima, siis ära pane kogu jõudu ainult oma kätesse. Pane ikka kogu oma keha tööle. Jällegi, trenn missugune. Aga pane kindad kätte, muidu ei jää su sõrmedest midagi järele. Meeleolu loob The Soundsi Seven Days A Week.

Muskleid kasvatab ka näiteks kapiuste ühest kohast teise tõstmine. Või kui tahad midagi raskemat, võid vabalt trenni teha näiteks vannitoauksega, mis kaalub "nats" rohkem kui kapiuks. Kõlada võiks näiteks Taio Cruzi I Can Be.

Venitusharjutuseks kõlbab väga hästi näiteks tolmu pühkimine ülemiselt uksepiidalt. See muidugi on parim lühikestele inimestele. Samas kõlbab ka põranda pesemine lapiga nii, et jalgu ei kõverda. Siinkohal kuula mingit lõõgastavat lugu.

Lisaks võib juhtuda, et kogu selle tegevuse käigus unustate söömise üldse ära. Ühest küljest ebatervislik, teisest küljest mõjub aga hästi figuurile.

Nii, et trenni, trenni, lapsed.

5 kommentaari:

The W ütles ...

kui parasjagu muud teha pole, siis võib näiteks varakevadise leitsakuga jalgsi lõunakasse ja tagasi kõndida. riietusega ei tasu tagasi hoida. ka see peaks kuhugi mõjuma.

The Answer ütles ...

mul on ideaalne figuur

nisanäpp ütles ...

njaa.. The Answer on nüüd eluks ajaks lae värvimisest vabastatud?

The Answer ütles ...

ma olen oma elu jooksul pääääris mitu lage värvinud

nisanäpp ütles ...

ahhaaaa!!!! nüüd me siis teame, kust su ideaalne figuur pärit on!