25. aprill 2009

Tähelepanekuid tänasest päevast vol. 2

  • Jõudsin sammu lähemale müsteeriumile, miks naised kannavad neid kohutavalt suure pindalaga päikeseprille, mis pea kogu näo ära katavad. Eks ikka selleks, et ilusam välja näha, sest kui ~80% su näo pindalast on mingi musta massiga kaetud, siis on väiksem tõenäosus, et nähtava 20% abil saaks sind koledaks pidada. Vähemalt paari sellise vaatluse puhul tuvastasin ma küll täna sellise asjaolu, kus päikeseprille kandev tütarlaps tundus tunduvalt kenam võrreldes sellega, kui ta neid ei kandnud. Mainimata on siiski veel jäänud asjaolu, et minu silmis on need kohutavalt suured prillid endiselt koledad, olenemata, kes neid kannab.
  • Jäätiste kvaliteet, pean silmas neid topsijäätisi, on äärmiselt alla langenud. Aasta aastalt lähevad topsijäätiste pakid suuremaks aga jäätised seal sees väiksemaks. Tihti ei ulatu seda jäätist sealt topsi äärest ülegi, tihti on seda jäätist seal lihtsalt imevähe. Vahvli kvaliteet on kah selline, et pigem meenutab see vahvel nätsket tainast kui mingit krõbedat maitsvat vahvlit. Hinnast ei tasu rääkidagi. Ja kui jäätise peal on pistaatsiapähkli pilt, siis ma eeldaks, et kuskilt selle jäätise seest võiks leida pistaatsiapähkli maitset või midagi. Ilmselt on seda siiski palju loodetud.
  • Ja ei saa ma ikka üle jalakäijatest. Kui tuleb ületada lai reguleeritud ülekäigurada, siis inimesed võiksid organiseeruda rohelist tuld oodates järgmiselt. Need, kes tahavad teisele poole teed jõudes liikuda paremale, need võtavad ka oodates positsiooni sisse paremale poole ülekäigurada, analoogselt ka vasakule poole minejad. Kui tahetakse minna otse edasi, siis positsioneeruda keskele. Ei ole ju keeruline ega raske? Mille t*ra pärast on vaja üle suure laia ristmiku risti-rästi laveerida. Ometi oleme tsiviliseeritud ühiskond (laias laastus...) ent organiseeritult liikuda ei suuda.

2 kommentaari:

The W ütles ...

aga aastaid paar tagasi sai 10 eequ eest suure kuhjaga topsijäätise, mis maitses oivaliselt. ma ei taha uskuda, et asjad niivõrd kallimaks on selle ajaga läinud.

printsess ütles ...

ei tea midagi....