24. aprill 2009

Tähelepanekuid tänasest päevast

  • jalgrattatee, ka see osa teest, mis vahetult eraldusjoonega kõnnitee kõrval on, on kasutuseks AINULT jalgratturitele. Ehk sina, kallis jalakäija, palun ÄRA TÖLLERDA seal, kus ei ole sinu koht. Ja kevadega välja ilmunud kenade naiste (ja miks mitte ka meeste?) vahtima jäämine ja suunataju kaotamine ei ole mitte mingi õigustus selle kohta, et sa jalgrattateele tungisid.
  • jah, veelkord sina, kallis jalakäija, kui sa liigud kergliiklusteel, mis on mõeldud nii jalakäijatele kui KA jalgratturitele, siis ole nii kena ja ära ole nii boss, et sinu tegevus kergliiklusteel võtaks enda alla kogu tee sedasi, et sinust ei saa mööda ei teine jalakäija ega jalgrattur. Arukas inimene kõnnib üksi olles tee serva pool, mitte ei tuia keset teed ega suuda isegi ära otsustada, kus ja kuidas ta täpselt kõndida tahab. Ja ma ei räägi ebakainetest inimestest. Ning kui kõnnitakse mitmekesi kõrvuti, siis võiks aegajalt üle õla ikka piiluda vms, et tagant tulijatele teed anda.
  • kallis autojuht! kui sa sõidad mööda kruusateed, siis oleks ütlemata kena, kui sa viitsiksid natuke oma pekki söödud jalakest gaasipedaali pealt tõsta kui näed, et hakkad lähenema jalgratturile. Hambaravi on teatavasti üpris kallis lõbu, ning ma ei tahaks lihtsalt autojuhi lolluse ja halva killustikuse kruusatee koostoimel teelt minu hammastesse lendava kivirahe pärast oma esihammastest ilma jääda, sest nende parandamiseks mul ilmselt raha ei oleks.
  • eestlane on metsarahvas. See on kindel. Sest miks muidu võib nii mõnestki kõrvalise üksiku metsavahetee äärest leida kümneid kasutatud kondoome, kahtlaseid salvrätikuid ja tühje kondoomipakikesi. Kui sugu teha, siis ikka metsas!
    Ka prügi võib leida kõige eraldatumates ja sügavamates metsavaheteede äärtest. Lihtsalt tung metsa on eestlasel ilmselt nii suur, et sinna isegi oma prügi on vaja viia. Või on äkki tegu mingi muistse hiie rituaaliga?

Jah, mis lambiblogisse puutub, siis on see asi nagu ta on. Kunagi keegi ütles, et kui sul pole midagi öelda, siis kirjuta blogisse. Ilmselt meie siin selle lause järgi aga ei talita.

3 kommentaari:

printsess ütles ...

haa. kusjuures, just täna eedenist koju jalutades mõtlesin sama asja, mis esimeses ja teises punktis kirjas. aga ette jõudsid sellest kirjutamisega, raisk.

The W ütles ...

jalakäijad kõik liikluskooli. sõjaväelise korraga. raske drill kõigile. keegi põhjuseta trajektoori muudab või vales kohas käib, teeb gaasimaskis ja 30kg varustusega 5km metsajooksu.

printsess ütles ...

wild sex.