17. veebruar 2011

asjad, mida iialgi Cosmost teada ei saa

Jätkan Cosmo lainetel, sest on ju palju, mida Cosmost rääkida. Samas on nii vähe seda, millest Cosmo räägib. Cosmo on üldse üks huvitav nähtus mõnes mõttes. Ei tea, kui kiiresti keskmine eesti naine Cosmo läbi loeb? Mina vist lugesin Cosmo läbi umbes 5 minutiga. Huvitav, mida see minu kohta ütleb? Huvitav, mida Cosmo selle kohta ütleks?
oh Cosmoke, Cosmoke, laua peal, kes on kauneim kogu maal? Millisest materjalist on valmistatud kõige efektiivsemad tolmulapid? Missugune on Kuu teiselt poolt (misäsja, Kuu ei olegi ümmärgunä vä?)? Mis veregrupp on reesusahvidel? Miks öötaevas on must? Miks kapsas kõhuvalu tekitab? Kuidas saada aru, et miski asi sulle päriselt meeldib (a tegelt ka, kuidas te aru saate?)?
VÕI
Kas seksikiisu või metsik tiiger? Kuidas leida tee mehe "tagaukseni"? Kuidas teha kindlaks, kas Tema on armunud? Kas seksides võib rasedaks jääda? Kuidas oma libiidot ergutada? Kas naised saavad ka orgasme? Kuidas saada võimsamaid orgasme? Kuidas saada multiorgasme? Kuidas saada veel võimsamaid multiorgasme?

Cosmo... Cosmo? Cosmo!!!

2 kommentaari:

The Answer ütles ...

jäta mu tagauks rahule :/

printsess ütles ...

ma arvan, et keegi peaks kokku lugema, mitu seksinippi kosmo oma lugejaile andnud on. ja kas tõesti on võimalik nende nippidega seksijumalannaks saada?