27. september 2009

Söömaorgia

Tahaks mingit söömaorgiat. Umbes nagu vanast (ning mitmel pool võib-olla veel praegugi) kui peolaud oli kümnetest erinevatest roogadest lookas. Salatid, praed (koos hapukapsa, verivorsti, erineva liha ja rammusa kastmega), heeringas, hapukurk, täidetud muna, mitmesugused liha- ja juustulõigud, marineeritud kala ja muu liha, kodune sült (mmm), pasteet, kõrvitsasasalat, marineeritud seened, kõiksugused tordid ja koogid (napoleoni kook!!) jne jne. Keegi võiks kohe korraldada midagi.
Aga ilmselt tuleks minna siiski kruiisile ja seal täie raha eest rootsi lauas õgida kui oodata, et midagi niisugust siinmail enam tihti näha saab. Ka kodustes peomenüüdes hakkab peale tulema uus paradigma. Olgu ta siis masust mõjutatud või mitte. Aga ilmselt odavaim ja mugavaim tuleb vist üldse osta paki krõpse, tops dipikastet ja paar õlut.

1 kommentaar:

ulvi ütles ...

njah, eks Marti ja Sirlu pulmast on jubajupike aega möödas kah... seal oli ikka korralik söögiorgia...
ja mul on umbes sellest ajast peale siiani meeletu täidetud muna hullus, mida ma aeg-ajalt üritan keedumunadega maha suuda, sest täidetud mune ma lihtsalt ei viitsi teha....