6. mai 2011

Väike juubel

Austatud lugejad, lambiblogi sai täna 5 aastaseks. Seega on tegemist lausa väikese juubeliga, mida oleks paslik ka mingi erilise postitusega tähistada. Kellel on mõni parem erilise postituse idee – andke minna, mina igatahes võtan viimased viis aastat siin numbrites kokku ning teen natuke statistikat nagu tegin ka 4 aastat tagasi. Sest kellele numbrid ei meeldiks, onju.

Aga enne veel kui ma kuiva tekstiga alustan, saab seda statistikat veidikene illustreeritumal ja põhjalikumal kujul lähemalt uurida SELLELT leheküljelt. Siin annan edasi ainult kõige põhilisema:

  • 5 aastaga on postitatud 477 postitust, milles on kokku kasutatud umbes 45742 sõna, millega saaks täita umbes 78 lehekülge A4 paberit. Kui lisada sinna juurde veel kokku meie postitustes kasutatud 90 pilti, siis saabki juba kaunis korraliku raamatukese.
  • Enim postitusi olen teinud mina, The W (mulle meeldib see pseudonüüm oma kohmakuse tõttu aina vähem ja vähem). Kokku koos selle postitusega 190 postitust. Aga printsess rebib hoogsalt järele. Ning tegelikult ei peakski ma seda Teile siin kirjutama, sest paremal sidebar’il on see info juba ammu kõigile nähtav.
  • Kommentaare on jäetud siia blogisse kokku 1171, mis ei tähenda seda, et iga postitus kommenteeritud oleks saanud. 477-st postitusest on kommenteeritud 410 postitust ehk umbes 86%. Paraku on aga nii, et umbes 90% kommentaaridest on teinud blogi enda autorid ning nö. blogiväliste inimeste kommentaare on kõigest 120. Aga asi seegi.
  • Seni viljakaim aasta on olnud möödunud 2010. aasta, kus tehti kokku 147 postitust. Märkimisväärse panuse selle tippmargi jaoks lisas uus kasutaja nisanäpp. Samas kõige loomevaesem aasta oli 2008. aasta, kus postitati kõigest 28 postitust. Ning ega ka 2007. aasta oma 36 postitusega allagi jäänud.
  • Keskmisest rohkem postitusi tehakse nädalavahetusel ning veidi ka kesknädalal. Kriis valitseb enamasti suvel. Mis on ka arusaadav.
  • Kõige sagedamini postitatakse kella seitsmest õhtul alates kuni kesköö paiku välja. Ajaperioodil kell 05:00 – 08:00 pole aga senini veel ühtegi postitust tehtud, seega ootan aktiivset osavõttu selle probleemi lahendamisel (scheduled postid ei lähe arvesse).
  • Külastatud on meie blogi üle 14700 korra. Kui palju selle numbri seas meie endi külastusi on, on mul raske öelda. Minu ja printsessi külastusi counter ei registreeri, teiste tegemistest mul ülevaade puudub.
  • Aga olemasolevate andmete põhjal külastab meid päevas keskmiselt üle 25 unikaalse külalise.
  • Eestimaises blogisid koondavas portaalis blog.tr.ee oleme mitmel korral oma postitustega esilehel ning ka esilehe populaarseimal kohal olnud. Blogide Top 100-s on jäänud meie parimaks kohaks 7. koht. Paraku on blogtree nii broken koht, et nendest andmetest ei tasu siiski suuri järeldusi tegema hakata.
  • Kahel korral on ka Eesti Päevaleht oma veebiväljaandes meie blogile viidanud.
Igatahes hammustasin ma hetkel nätsu närides just huulde ning arvan, et polegi rohkem vaja kirjutada. Täname kõik ühiselt meie blogi vaimset ema - printsessi, et ta meid ikka postitada motiveerida üritab ja vaeva näeb ning loodame ka sama aktiivset tulevikku lambiblogile.

4 kommentaari:

The Answer ütles ...

Jeeeeeeee, Palju Õnne!

nisanäpp ütles ...

ÕIGEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

printsess ütles ...

bäu-väu-väu palju õnnnnnnnnne.
pidu kah siis toimub?

The Answer ütles ...

jah