3. august 2011

naine on ka raske olla

kui siin jutt juba õrna piirkonna traumadele läks, siis ma pean kahjatsusega nentima, et ka mul on ühtteist üles tunnistada.
nimelt ühel väiksel Eesti laiul läks peale "rasket" päevatööd ja kollektiivset erootilise komöödia vahtimist meeleolu kergelt piduseks ja muusika hakkas mängima. ühel hetkel avastasin, et see muusika nagu segab kuidagi ja ei lase niisama olla: jalakesed sibelesid kahtlaselt kogu aeg. ühesõnaga, läkski tantsuks. no ja siis mõni aeg hiljem tabasin end kubemest krabavat, sest ilgelt valus oli. ehk siis et tõmbasin märkamatult kubemelihase vist ära... aga et (minu) pidu ei peatuks, hoidsin vapralt parema käega kubemest kinni (kuidagi vähem valus oli), parema jala varbaid püüdsin sissepoole käänatult hoida ja liipasin muusika rütmis edasi (kuigi märksa vähema energiaga). et siis nagu väike vigane Maikl Džäksn. võeh.
järgmisel päeval sain vähemalt kuulus mutt olla: kõik uurisid, et kuidas ikka kube elab/kärab jne. ja muide, nii väga nagu ei käranudki, pigem valutas... ühtlasi tunti ka muret, et kuidas ma seda kõike Hr Vastusele seletan. no vot, niimoodi seletasingi, ja uskuma jäi!

4 kommentaari:

The W ütles ...

mis erootiline komöödia oli?

nisanäpp ütles ...

mmmmmmmmaitea nime. a kui vaja, võin kaaskannatajatelt järele pärida. a oli saksakeelne (!), 70 aastatest.

The W ütles ...

kõlab paljulubavalt.

printsess ütles ...

mmm, deutsch.